Mooi bedrijf met mooie producten. Goed om ervoor te zorgen plasticvrij schoon te kunnen maken
Astrid
ZO blij met deze duurzame producten. Snel en makkelijk schoon en de flacons zien er ook nog mooi uit. De geuren van alles-schoon, sanitair en de handzeep zijn mijn favoriet. Door mijn enthousiasme...ZO blij met deze duurzame producten. Snel en makkelijk schoon en de flacons zien er ook nog mooi uit. De geuren van alles-schoon, sanitair en de handzeep zijn mijn favoriet. Door mijn enthousiasme heb ik een startpakket aan mijn dochter gegeven, ook zij is fan.
Petra ten Bookum
Gewoon goed!
Anita
Heel fijn in gebruik
Daisy
Super producten! Ze doen perfect hun werk! Ruiken heeeel goed! En super handig in de spuitbussen! Ook gemakkelijk klaar te maken! Heel blij! Kuisen is ineens een pak leuker geworden!
Kerkmeijer
Fijn product
Sandra
Fijne producten. Snel geregeld
Manon
Fijn dat jullie erbij!! Fijn om mee te werken handige spuit fles voor juiste dosering en ruikt heerlijk. Ook de doekjes zijn geweldig om mee te werken..zeker proberen
Kaspar
Zo! Dat is hoe zeer werkt.
Agnes Klaassen
Geweldig, makkelijk in gebruik en heerlijke geuren. De alles-schoon met zijn sinaasappel geur is heerlijk, maar de sanitair schoon ruikt zo geweldig! Het voelt alsof ik in een luxe spa ben ipv mijn...Geweldig, makkelijk in gebruik en heerlijke geuren. De alles-schoon met zijn sinaasappel geur is heerlijk, maar de sanitair schoon ruikt zo geweldig! Het voelt alsof ik in een luxe spa ben ipv mijn eigen badkamer.