ZO

Valke

Top product, ik werk als poetsvrouw op al mijn adressen met jullie producten. Iedereen happy

Linda

Fijne producten, makkelijk in gebruik en milieubewust. Ik heb de set van alle 4 de varianten schoonmaak spray inclusief poetsdoek. Ze staan op de plek waar ik ze wil gebruiken en dat werkt super. Zo... Fijne producten, makkelijk in gebruik en milieubewust. Ik heb de set van alle 4 de varianten schoonmaak spray inclusief poetsdoek. Ze staan op de plek waar ik ze wil gebruiken en dat werkt super. Zo gepakt, zo gedaan!

Verder snel verzonden en leuk maar zeker ook weer milieubewust verpakt!

Sheila

Ik ben heel blij met dit concept. Natuurlijk vanwege de duurzaamheid, maar ook de vormgeving (verheugd over twee opties in kleur fles handzeep), de afgestemde doekjes voor betreffende klus, fijne... Ik ben heel blij met dit concept. Natuurlijk vanwege de duurzaamheid, maar ook de vormgeving (verheugd over twee opties in kleur fles handzeep), de afgestemde doekjes voor betreffende klus, fijne spuit, de subtiele geuren en mijn handen blijven heel na wassen en schoonmaken. Ik beveel dit product dan ook zeker aan!

Sophie Plaisier-van Welie

Prima.

gerard van der Vlies

Geweldig

Mirjam

Niet alleen knapt mijn huis op, maar ook ik zelf. Pompjes zien er mooi uit, schoonmaken wordt een stuk gemakkelijker (tijdbesparing en minder inspanning) en de geurtjes zijn subtiel.

Ulla

In september begonnen met een kennismakingspakket, wauw het eerste dat ik gebruikte was glas schoon...ik heb een hekel aan ramen lappen ,maar deed plots het hele huis , de poetsman was verwonderd... In september begonnen met een kennismakingspakket, wauw het eerste dat ik gebruikte was glas schoon...ik heb een hekel aan ramen lappen ,maar deed plots het hele huis , de poetsman was verwonderd dat hij geen ramen meer moest doen ☺.Maar ook badkamer, keuken en alles schoon doen prima hun werk ondertussen al een navulling besteld😇 de flacons sprayen zoals het moet : een fijne nevel.
En de handzeep met geur groene thee 😍 ook hier al een navulling besteld...oh ja ook de kapstokhaakjes in zwart 🖤

Aline

Heel erg blij met de schoonmaakset en handzeep van ZO! De geuren zijn heerlijk fris en niet overheersend. Verder vind ik het concept geweldig: 100% natuurlijk en verpakkingen kunnen gewoon... Heel erg blij met de schoonmaakset en handzeep van ZO! De geuren zijn heerlijk fris en niet overheersend. Verder vind ik het concept geweldig: 100% natuurlijk en verpakkingen kunnen gewoon teruggestuurd worden voor hergebruik. Ik ben helemaal om en wil niet meer zonder!