Het bevalt super goed en ik kan en zal het ook iedereen aanraden. Het werkt supergemakkelijk. Ik was al aan de milieuvriendelijke, afbreekbare schoonmaakmiddelen maar deze verslaat ze allemaal.
ZO SCHOON
Goed bedrijf met uitstekende producten
ΛLΣXΛИDΣЯ
Ik wil niets anders meer.
Tamara
Goede ervaring mee, snel en netjes verzonden.
Charlotte
Top producten! Heel erg blij mee. Staat ook nog eens mooi in huis!
Iris
Heel tevreden!
Laura
Top! Ik heb alle producten nu een week in huis en merk echt dat je het makkelijker pakt en schoonmaakt. Super fijn en heel snel geleverd. Ook fijn contact met klantenservice gehad.Top! Ik heb alle producten nu een week in huis en merk echt dat je het makkelijker pakt en schoonmaakt. Super fijn en heel snel geleverd. Ook fijn contact met klantenservice gehad. Tevreden :)
Nathalie
Fijne en duurzame producten. Snel geleverd, ondanks de december drukte. Erg tevreden, ik raad het iedereen aan.
Nikkah for you
Mijn ervaring is super positief. Het bedrijf is behulpzaam en erg aardig. De producten zijn vegan en mild van geur. Ik kreeg een jaarpakket t.w.v 89€ cadeau, omdat ik in mijn stad Groningen de...Mijn ervaring is super positief. Het bedrijf is behulpzaam en erg aardig. De producten zijn vegan en mild van geur. Ik kreeg een jaarpakket t.w.v 89€ cadeau, omdat ik in mijn stad Groningen de afvalchallenge won. Mocht een fles het niet meer doen, dan kan deze naar een antwoordnummer worden opgestuurd. Ik ben helemaal om!