ZO

M ,klok

Zeer slecht,ben al drie weken bezig om mijn bestelling te krijgen,hoop nu volgende week????

Marieke

Goede service, snel en mooi aangeleverd.

Yvette Steffen

Heel blij met de producten die ik tot nu toe heb geprobeerd (sanitair en alles schoon)! Ook de doekjes bevallen goed. De producten ruiken lekker, niet te overheersend. Ik had een vraag over een... Heel blij met de producten die ik tot nu toe heb geprobeerd (sanitair en alles schoon)! Ook de doekjes bevallen goed. De producten ruiken lekker, niet te overheersend. Ik had een vraag over een bestelling en ik werd direct erg goed geholpen! Top!

Anita de Groot

Met de producten van ZO is schoonmaken bijna een feestje. Producten zien er mooi uit, ruiken heerlijk en zijn milieuvriendelijk.
Bestellen van producten verliep probleemloos.

Joost

Top product en handig in gebruik zegt mijn vriendin 😉

Inge Slotman

Het is bijna een feestje om je huis te poetsen met de producten van ZO! Ik gebruik ze allemaal en ze zijn allemaal even fijn. Snel, makkelijk, de ruikt lekker en goed voor het milieu, wat wil je nog... Het is bijna een feestje om je huis te poetsen met de producten van ZO! Ik gebruik ze allemaal en ze zijn allemaal even fijn. Snel, makkelijk, de ruikt lekker en goed voor het milieu, wat wil je nog meer!!

Jolanda Bloem

Mooi product. Met ‘Alles schoon’ en het doekje is het prettig schoonmaken

Kirsten

Geweldige producten en super service!

Nicole ten Geusendam-Trompetter

Superservice

Barbara

Snel geleverd. Het ruikt heerlijk en het ziet er mooi uit. Ik zou het graag voor alles willen kopen maar dan vind ik het best prijzig. Maar ik ben er heel erg blij mee!