ZO

Ronnie Sweers

Makkelijk en effectief, het wordt goed schoon.

Miranda Van den Heuvel

Ben echt helemaal weg ervan. Top en handig in gebruik. Ruikt heerlijk. Ben benieuwd naar de rest om te gebruiken.

Lonne van Liere

Mooie filosofie, maar product werkt niet zoals ik hoopte

Reactie ZO:

Hey Lonne,
Hey Lonne,
Jammer dat de producten niet naar wens zijn. Bij heftige kalkaanslag zou je onze reiniger puur (uit de zak) kunnen gebruiken, om het vervolgens bij te houden met de aangemaakte variant.
Hoor heel graag of dit werkt voor jou.
Anders neem even contact met ons op via 085 303 4204 of info@zoschoon.nl. Dan gaan we samen opzoek naar een oplossing.
Joey Verseput

Claudia Halsema

Snelle levering, goed product

Ingrid

Wat een uitkomst! Gebruik de producten elke dag..met plezier. Wil niet meer anders!

Martine

De pakketjes zijn al een cadeau op zich! En als het dan ook nog eens heel fijn blijkt te werken, lekker ruikt en mooi is! Wat wil je nog meer? Dat is maar één ding: extra flesjes (en doekjes, die... De pakketjes zijn al een cadeau op zich! En als het dan ook nog eens heel fijn blijkt te werken, lekker ruikt en mooi is! Wat wil je nog meer? Dat is maar één ding: extra flesjes (en doekjes, die ook zo prettig zijn!) bijbestellen. Inmiddels staan ze overal... in het toilet, de badkamer, op het aanrecht en zelfs ín de kastjes blijven ze shinen! Goed voor het milieu, fijn in gebruik en een prachtige vormgeving!

Wilma

Super! Altijd correct en snel geleverd. Heb mijn hele familie al voorzien van de box!

Buijs Louise

Super goed schoonmaakmiddel

Dity Ubels

Heerlijke producten allemaal geen scherpe geuren fris en natuurlijk en geen irritaties aan huid sinds ik alleen maar mijn handen meer was met groene thee faom geen schrale handen meer I Love It

Ella Buchel

Prima product en snelle levering