Wat een heerlijk product!! Het ruikt lekker fris maar niet overdreven. Daar hou ik van! Duurzaam en reinigt nog perfect ook! Goede service. Mijn pakje was zoekgeraakt en ze hebben keurig en snel een...Wat een heerlijk product!! Het ruikt lekker fris maar niet overdreven. Daar hou ik van! Duurzaam en reinigt nog perfect ook! Goede service. Mijn pakje was zoekgeraakt en ze hebben keurig en snel een nieuwe opgestuurd! Bedankt nog daarvoor! Top!
Sunna van Gom
Top producten en ook nog duurzaam
Masja Van de Geer
Ik was nogal sceptisch in het begin. Ja ja wat sprayen en met een doek moet het schoon zijn en zonder strepen en dan ook nog goed voor het milieu. Op aanraden van mijn zusje heb ik het toch maar...Ik was nogal sceptisch in het begin. Ja ja wat sprayen en met een doek moet het schoon zijn en zonder strepen en dan ook nog goed voor het milieu. Op aanraden van mijn zusje heb ik het toch maar eens geprobeerd en wat een verrassing! Schoonmaken is nu gewoon een pretje! Hier word ik en het milieu heel gelukkig van!
Gea Timmerman
Michelle Ketelaar
Ik kwam dit tegen via instagram. En dacht laat ik eens bestellen. Het was ontzettend snel verzonden. Netjes fijn verpakt en meteen had ik weer meer bij besteld. Handig verpakt in doosjes die...Ik kwam dit tegen via instagram. En dacht laat ik eens bestellen. Het was ontzettend snel verzonden. Netjes fijn verpakt en meteen had ik weer meer bij besteld. Handig verpakt in doosjes die makkelijk herbruikbaar zijn. En alsof het kadootjes zijn . Kan niet wachten om weer te bestellen. En ook is het ontzettend fijn om ermee schoon te maken.
Monique
Makkelijk in het gebruik. Sprayen, doekje erover en klaar. Geen gesjouw met emmertje sop. En het is ook zuinig in gebruik. Ik heb hem nu alleen nog voor de keuken, maar de rest staat zeker op de...Makkelijk in het gebruik. Sprayen, doekje erover en klaar. Geen gesjouw met emmertje sop. En het is ook zuinig in gebruik. Ik heb hem nu alleen nog voor de keuken, maar de rest staat zeker op de planning.
Karin Eestermans
Snelle levering, gemakkelijker in gebruik!
Willem Hilberdink
Prettige samenwerking met hoogwaardige producten, zeer flexibel aangepast aan de behoefte van het bedrijf of individu
Anita Luyten
Handig, fris en zeer doeltreffend
Nicole ten Geusendam-Trompetter
Het zeeppompje bleef hangen en er werd direct een nieuwe toegestuurd! De oude mag ik terugsturen met de overige spullen die terug gaan. Echt super service! De zeep is echt zuinig. Mijn dochter...Het zeeppompje bleef hangen en er werd direct een nieuwe toegestuurd! De oude mag ik terugsturen met de overige spullen die terug gaan. Echt super service! De zeep is echt zuinig. Mijn dochter heeft smetvrees en een gewone vloeibare zeep was na een week steeds op. Met deze zeep doe ik bijna 3x zo lang.