ZO

Ineke

Prima tot nog toe. De handzeep met kokos vind ik niet lekker ruiken, maar gelukkig hebben jullie ook een andere geur.

Inge Doggen

Tot nu toe prima ?

Helma

Tot nu toe één levering gehad en dit ging goed.

Verreydt Christel

Hey, ben super blij met de producten. Dankjewel

Marieke Troost

Goede service. De allesreiniger maakt oven niet goed schoon. Wel mooi systeem met water erbij. Handzeep vind ik niet zo lekker ruiken en ik vind de flesjes niet zo mooi, erg donker.

Gina

Prettig en aangenaam om mee te reinigen. Tot nu toe zeer tevreden

Jorrit van der Valk

Gwenda Smit

Ik heb de 3 van de 4 producten gebruikt en ben mega enthousiast. Naast de heerlijke geuren die nu bij t openen van het toilet en de badkamer naar je toekomen zijn de ruiten van onze binnendeur nog... Ik heb de 3 van de 4 producten gebruikt en ben mega enthousiast. Naast de heerlijke geuren die nu bij t openen van het toilet en de badkamer naar je toekomen zijn de ruiten van onze binnendeur nog glazenier dan toen de deur werd geplaatst. We hebben 2 honden en die nemen weleens wat onder hun pootjes mee. Effe sprayen en wipen en weg is de vlek. Ook de flessen zien er mooi en luxe uit. En dan de doekjes. Geweldig. Gewoon per product een doekje. Daar wil ik er wel meer van. Ik heb al vele collega's laten weten hoe mooi, schoon en milieuvriendelijke de producten zijn. Komend weekend is de keuken aan bod. Vanwege de geur die uit de fles komt kijk ik daar al naar uit. Opeens is schoonmaken weer leuk geworden.

ritty

Schoonmaken word wel makkelijk met zoschoon