ZO

Rick

Fijn schoonmaakspul

Mieke Veenstra

Leuke actie om te proberen. Mooie fles en voor zover ik het nu zie werkt het prima.
Ben groot voorstander van minder milieu belastende producten.

Marieke van de Pol

Goede en persoonlijke service, zat een leuk kaartje met een persoonlijk berichtje bij de bestelling, erg leuk!

Marianne De Vries

Fantastisch

Olga Tromp

Tot nu toe heel fijn. Producten voldoen aan verwachting.

Ccm Akkermans

Super, klantvriendelijk. Bedrijf is top alleen verzenden ze via fietskoerier en dat is een waardeloos bedrijf. Je wordt uiteindelijk gespamd met mails door Zoschoon, fietskoerier én DHL. Je zou... Super, klantvriendelijk. Bedrijf is top alleen verzenden ze via fietskoerier en dat is een waardeloos bedrijf. Je wordt uiteindelijk gespamd met mails door Zoschoon, fietskoerier én DHL. Je zou verwachten met zoveel mails dat alles op tijd bezorgd maar niets is minder waar.
Verder heel blij met de producten van Zo schoon

Sylvia Vijn

Super producten en ook een hele goeie service. Net contact en snelle levering. Producten gebruik ik dagelijks en ruiken heerlijk.

Stephan Groen

Fijn schoonmaakmiddel en perfecte service! Had een sprayer die niet goed functioneerde. Na (makkelijk en snel) contact gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen. Nieuwe werkt perfect.

Loes Habets

Super! Hele snelle levering. Heel mooi verpakt. En de producten zijn geweldig. En ze zien er ook nog eens super mooi uit. Ik ben fan!

Marcia Bennaars

Goede levering