ZO

Nicole Dekker

Zeer goed

Anke

Ik was begonnen met de zo keuken, maar ben ietwat teleurgesteld. Geur is lekker en neutraal, maar om echt schoon te maken moet je veel gebruiken en alsnog hard poetsen op de wat hardnekkiger vlekken... Ik was begonnen met de zo keuken, maar ben ietwat teleurgesteld. Geur is lekker en neutraal, maar om echt schoon te maken moet je veel gebruiken en alsnog hard poetsen op de wat hardnekkiger vlekken of herhalen. Prima als bijhoud spray maar niet het gevoel dat ik alles echt lekker schoon krijg.

Elke Wilms

Goede kuisproducten, lekkere & frisse geur, mooie flessen

Petra

Snelle levering...producten fijn in gebruik en ruiken heerlijk .. maak goed schoon
Heel erg tevreden, zeker een aanrader!

Kathleen Kennedie

Gebruiksvriendelijk site, mooi product. Blij mee

Viola Heijnen

Ben Fan. Werkt zo goed. En de kleuren doekjes werken fantastisch om gescheiden te houden wat een waarmee je schoonmaakt

Liesbeth Buskermolen

Marlon

Goede communicatie, snelle levering (en met fietskoeriers!) en een geweldig product! Maakt goed schoon, ruikt lekker, ziet er leuk uit en is erg gemakkelijk in gebruik. Ik maak nu vaker oppervlaktes... Goede communicatie, snelle levering (en met fietskoeriers!) en een geweldig product! Maakt goed schoon, ruikt lekker, ziet er leuk uit en is erg gemakkelijk in gebruik. Ik maak nu vaker oppervlaktes schoon die ik veel gebruik, doordat snel even de fles is gepakt - geen emmers meer sjouwen en water overal :)

Jennifer van den Broek

Heel Goed