ZO

Ank Van Herwijnen

Super!!!! Ik heb starterpakket /probeer pakket van glas gekocht. Echt helemaal geweldig. Streeploos. En das heel fijn met een tuinkamer met heel veel glas. Ik ga dit beslist gebruiken.

Mo Rodenburg

Really outstanding customer service and a company owner who really cares about his product. The cleaning products themselves not only smell great but they are free from harsh chemicals and good for... Really outstanding customer service and a company owner who really cares about his product. The cleaning products themselves not only smell great but they are free from harsh chemicals and good for the environment.

Monique

Goed product. Snel en netjes geleverd!

Healthy by vera

ZO keuken schoon is meer dan een fijn product voor in de keuken. Met mijn werk als ' chef / cateraar ' kom ik in veel verschillende keukens op locatie. Met ZO keuken schoon heb ik altijd mijn eigen... ZO keuken schoon is meer dan een fijn product voor in de keuken. Met mijn werk als ' chef / cateraar ' kom ik in veel verschillende keukens op locatie. Met ZO keuken schoon heb ik altijd mijn eigen vegan en natuurlijke schoonmaakmiddel bij me. Zo kan ik de hygiene goed en met slechts een spray, gemakkelijk waarborgen.

C.M Carla Kap

Goed, snelle service

Roos

(Bewerkt)

Fijne producten en klantgerichte service!

Rowena Brinkman

Heel fijn schoonmaakproducten. Er behulpzaam als je vragen hebt.

Cailey

Zeer gebruiksvriendelijk, ruikt heerlijk en maakt goed schoon. En dat terwijl het ook nog eens beter is voor het milieu

Monique

Heel vriendelijke service!