ZO

Tamara Moerkerken

Vorige week totaal 3 bestellingen gedaan. Eerste even bekijken, wat is dit. Eerste indruk: super, ruikt lekker. Misschien toch nog wat flessen erbij, toen was ik de doekjes vergeten erbij te... Vorige week totaal 3 bestellingen gedaan. Eerste even bekijken, wat is dit. Eerste indruk: super, ruikt lekker. Misschien toch nog wat flessen erbij, toen was ik de doekjes vergeten erbij te bestellen. Dus uiteindelijk ook maar wat sponzen en keukenpapier bestelt. Kokosspons doet wel zeer aan je handen, dus dan toch maar handschoenen gepakt. Maar het supergoed schoon allemaal.

Naomi de Vos

Uit nieuwsgierigheid een probeerset besteld. Deze werd enorm snel geleverd, en we waren serieus onder de indruk. De kwaliteit van de sprayfles zelf is geweldig; lekker stevig, mooie spray - voelt... Uit nieuwsgierigheid een probeerset besteld. Deze werd enorm snel geleverd, en we waren serieus onder de indruk. De kwaliteit van de sprayfles zelf is geweldig; lekker stevig, mooie spray - voelt als een solide product. Het 'alles schoon' product uit de probeerset was zo lekker (qua geur en schoonmaakkracht), dat we meteen maar de hele ZO huiscollectie hebben besteld. En wederom waren we onder de indruk; de geuren zijn super, alles maakt heerlijk schoon. Maar ook het oog voor detail is subliem. De website, de verpakking zelf, dit is abosluut geen ééndagsvlieg. Voorlopig kunnen wij voort, maar ik zou ZO zéker aanbevelen.

Anna

Doet wat het moet doen, maakt schoon maar wel duurzaam. Indien er sprake is van echt hardnekkig vuil, dan heb je helaas wel schoonmaakmiddel nodig wat sterker is. Voorbeeld: het verwijdert kalk in... Doet wat het moet doen, maakt schoon maar wel duurzaam. Indien er sprake is van echt hardnekkig vuil, dan heb je helaas wel schoonmaakmiddel nodig wat sterker is. Voorbeeld: het verwijdert kalk in de douche, maar kalk wat er al wat langer zit en is aangekoekt gaat niet geheel weg.

Kim

Hier word je helemaal blij van!

Catharina Pul

Vlotte bezorging en producten zijn fijn om mee schoon te maken

Patricia Schoenmaker

Aangenaam verrast.
Werkt top .
Fijne geuren.

Corrie Drissen

Bijna alleen maar lof !!
Had alleen het idee dat de planten wat kleiner waren ,dan beschreven .Verder super mooi ??

Miriam Noordpool

Voor de eerste keer keukenrollen besteld bij ZO. Mooie bio keukenrollen heel snel geleverd met een leuk persoonlijk bericht bijgevoegd!

Nicolette

Zeer snelle levering, mooie en duurzame verpakkingsmaterialen. Prachtig schoonmaakpakket wat niet mis staat in je interieur! Geuren van de diverse sprays zijn heel subtiel en fris. De... Zeer snelle levering, mooie en duurzame verpakkingsmaterialen. Prachtig schoonmaakpakket wat niet mis staat in je interieur! Geuren van de diverse sprays zijn heel subtiel en fris. De schoonmaakdoekjes maken prettig schoon.