Ik heb het kennismakingspakket besteld en ben erg tevreden. Je krijgt een full size fles, schoonmaakmiddel om de fles een keer mee te vullen en een microvezeldoek die het Nordic Swan Ecolabel...Ik heb het kennismakingspakket besteld en ben erg tevreden. Je krijgt een full size fles, schoonmaakmiddel om de fles een keer mee te vullen en een microvezeldoek die het Nordic Swan Ecolabel draagt. De producten werken fijn. Ik had alleen verwacht dat de fles van glas zou zijn, omdat Zo Schoon zich profileert als een duurzaam bedrijf. Desalniettemin ben ik erg tevreden over de kwaliteit van de fles, want het plastic is erg stevig en zal niet kapotvallen, zoals een glazen fles dat zou kunnen gebeuren. Gemaakt voor de lange termijn dus. Een echte aanrader!
Marjolein van Vliet
M. Beijaard
Snelle goede bezorging met persoonlijke nood in een gimoen en aantrekkelijk pakket
Priscilla
Echt een aanrader: het ruikt heerlijk, het is milieuvriendelijk en fijn in gebruik! Ik ben fan!!
E. Mantel
Bestelling snel geleverd, flesjes zijn mooi qua kleur en levering netjes ingepakt. Fijn dat de navullingen niet veel plek in het keukenkastje innemen en milieuvriendelijk verpakt zijn en natuurlijk...Bestelling snel geleverd, flesjes zijn mooi qua kleur en levering netjes ingepakt. Fijn dat de navullingen niet veel plek in het keukenkastje innemen en milieuvriendelijk verpakt zijn en natuurlijk maakt het goed schoon en ruikt ook nog eens lekker!
Monique
Snelle en prima levering!
Chantal
Zeer snelle levering en goede kwaliteit van de producten