Fijn schoonmaakmiddeltje voor de toiletten gekocht. Ruikt goed, ziet er mooi uit om te laten staan en het maakt goed schoon!
S. Kant
Ik ben heel tevreden over de producten. Ze werken perfect (makkelijk).
Marjanne Hoorn
Fijne producten en zeer gemakkelijk in gebruik. Maakt bovendien ook echt goed schoon! Ik ben Fan!!!
Laura Kneefel
Super! Fijne levering en goede producten.
Zo
Prima!
Ingrid
Carry
Alsof ik de mensen zelf ken
Jacquelinebouwman@gmail.com
Hele fijne ervaring, super milieu vriendelijke producten en ik werd heel goed, vriendelijk en geduldig geholpen met vragen.
Martine Demey
Beste ZO Schoon, dank voor de snelle afhandeling van mijn bestelling, ik ben er ook onmiddellijk mee aan de slag gegaan. Ik leerde jullie manier van schoonmaken kennen via mijn dochter en had...Beste ZO Schoon, dank voor de snelle afhandeling van mijn bestelling, ik ben er ook onmiddellijk mee aan de slag gegaan. Ik leerde jullie manier van schoonmaken kennen via mijn dochter en had er mijn bedenkingen over: werkt dit echt ZO SCHOON? Ik ben versteld! Het werkt bijzonder SCHOON, bijzonder GOED, en bijzonder VLOT! In een wip is alles 'PROPER' gepoetst. Het geeft me een goed gevoel op een ecologische manier en met een aangenaam geurtje mijn huis te kunnen poetsen. ZO wordt poetsen een plezier! Fijn dat ik ZO Schoon heb leren kennen. Dank, Martine