Praktische makkelijke manier van schoonhouden me deze schoonmaak middelen. Schoonhouden i.p.v. schoonmaken, ik ben om. Voor alles een eigen doek en kleur, duidelijk en zelfs voor de kinderen...Praktische makkelijke manier van schoonhouden me deze schoonmaak middelen. Schoonhouden i.p.v. schoonmaken, ik ben om. Voor alles een eigen doek en kleur, duidelijk en zelfs voor de kinderen stimulerend om meteen ff het aanrecht of tafel af te doen....win win. En de geuren zijn subtiel lekker, zonder te sterk overheersend de ruimte te vullen.
corrriene
Eindelijk een mooie zwarte vloerwisser met sprayfunctie !! Dankjewel ZO zo kan de vloerwisser zelfs in het zicht blijven hangen ,hij past perfect in ons interieur. Daarnaast is hij zeer...Eindelijk een mooie zwarte vloerwisser met sprayfunctie !! Dankjewel ZO zo kan de vloerwisser zelfs in het zicht blijven hangen ,hij past perfect in ons interieur. Daarnaast is hij zeer zuinig in gebruik, en super gemakkelijk om snel even er door te gaan
Jolanda
Heerlijke geuren werkt super, ga zeker meer aanschaffen
Anne Wessels
Top producten! Ik ben echt fan!
Wanda van Mourik
ZO is een topbedrijf naar mijn mening, alles klopt!
Peter Prins
Ben niet ZO tevreden
Sandra
Eerst een proefpakket geprobeerd met glas, sanitair, keuken, afwas, alles schoon. Heel goed bevallen. Vooral afwas (schuimt goed) en sanitair ruiken ook nog eens heerlijk. Glas alleen nog maar...Eerst een proefpakket geprobeerd met glas, sanitair, keuken, afwas, alles schoon. Heel goed bevallen. Vooral afwas (schuimt goed) en sanitair ruiken ook nog eens heerlijk. Glas alleen nog maar gebruikt voor spiegels, niet voor de ramen. Bij de nabestelling ook de vloerreiniger met de spraywisser besteld. Heel tevreden.