ZO

Marga

Heel fijn product, mooie vormgeving, snelle levering!

Marij van Haren - van Soest

Snelle leveringen, heel goede producten, vriendelijke mensen

Yolande Jacobs Salon Cézanne

Uitstekende manier van schoonmaken maar de vloerwisser met Zo vloerschoonmiddel?!?!? Ik had niet gedacht dat het zo snel ging maar ook zo schoon zelfs na een paar dagen ziet onze betoncire vloer er... Uitstekende manier van schoonmaken maar de vloerwisser met Zo vloerschoonmiddel?!?!? Ik had niet gedacht dat het zo snel ging maar ook zo schoon zelfs na een paar dagen ziet onze betoncire vloer er nog spik en span uit.

Rosine Hoeben-Verboven

Snelle levering, duidelijke uitleg hoe de producten te gebruiken.

Simella

Fijne producten die er ook mooi uit zien. Ik heb altijd schoonmaakmiddelen in de wc en badkamer staan, zodat ik altijd alles binnen handbereik heb. Normaal staan er kleurrijke flessen van... Fijne producten die er ook mooi uit zien. Ik heb altijd schoonmaakmiddelen in de wc en badkamer staan, zodat ik altijd alles binnen handbereik heb. Normaal staan er kleurrijke flessen van verschillende formaten er, nu heb ik heel netjes 3 flessen staan, zelfde formaat, zelfde kleur. Het oogt nu heel rustig en netjes. Geur is niet overheersend zoals andere schoonmaakartikelen. Vind het vooral fijn dat mijn kast niet bomvol staat nu met allerlei flessen, de navulzakken zijn heel handig om bij te kopen.
Merk dat de keukenspray geen laag achterlaat op mijn keukenblad, dit had ik vaak wel met andere schoonmaakmiddelen.

Natasja

Puur, fris en natuurlijk genieten!

Martin van Vliet

Nadat onze spray-dweil, welke we goedkoop hadden gekocht in de supermarkt, veel te snel kapot was, hebben we, na wat informatie gezocht te hebben op internet, deze gekocht.
Net vandaag in huis,...
Net vandaag in huis, maar dit is een product waar ik vertrouwen in heb. De spray is krachtig en breed. Daardoor wordt het dweilen veel makkelijker zonder dat je veel kracht hoeft te gebruiken.
Ze zeggen goedkoop is duurkoop. Het product is inderdaad meer dan twee keer dan de producten in de supermarkt. Maar die zijn binnen een paar maanden kapot.

Ton de Goeij

Alles wat je bestelt wordt volgens afspraak geleverd. De producten maken goed schoon en zijn handig in gebruik

Ilja

Super fijne producten. Het is een feestje om met deze producten schoon te maken, naast dat de spray flacons fijn werken is de geur fantastisch! Geen sopjes meer en super droge handen. Gewoon poetsen... Super fijne producten. Het is een feestje om met deze producten schoon te maken, naast dat de spray flacons fijn werken is de geur fantastisch! Geen sopjes meer en super droge handen. Gewoon poetsen en klaar!