Fantastische schoonmaakproducten. Ik heb de hele lijn en gebruik alles op dagelijkse basis. Keuken, alles en glas zijn de favoriete producten. Superschoon, makkelijk, goed voor het milieu en zuinig....Fantastische schoonmaakproducten. Ik heb de hele lijn en gebruik alles op dagelijkse basis. Keuken, alles en glas zijn de favoriete producten. Superschoon, makkelijk, goed voor het milieu en zuinig. Onlangs ook de dweilstok aangeschaft. Nog zo’n topper. Heel makkelijk in gebruik en maakt mijn laminaatvloer schoon en fris.
Jeanny Koster-Jilisen
Tevreden over de producten en snelle service. De ZO spuitflacons zijn ideaal en makkelijk navulbaar met de voorraadzakken. Ook ideaal dat iedere doek haar eigen functie heeft maar dus ook een...Tevreden over de producten en snelle service. De ZO spuitflacons zijn ideaal en makkelijk navulbaar met de voorraadzakken. Ook ideaal dat iedere doek haar eigen functie heeft maar dus ook een andere kleur!
Juanita Verbruggen
Hele fijne schoonmaak producten die ervoor zorgen dat niet alleen alles lekker schoon is en ruikt maar dat het schoonmaken ook ZO gepiept is en je tijd over houd voor leuke dingen. 😉
Gerdien Rouwenhorst-Kraassenberg
Heel goed 😊
R.
Super! Ik woon op kamers en deed bijna een jaar met 1 navulling. Het voelt zo fijn om iets goeds te doen voor de natuur, en dan is het ook nog eens helemaal niet zo duur!
Truus Rijckx
Zeer behulpzaam, je kunt het bedrijf bellen en zeer vriendelijk geholpen, niets was hem teveel goede uitleg. heb ook alles in een keer gekocht.
Romee
Getipt gekregen door mijn moeder en gelijk heel enthousiast over het product. Besteld en verbaasd over hoe super snel het binnen was. Eerste product besteld om eigen ervaring te ontdekken, tweede...Getipt gekregen door mijn moeder en gelijk heel enthousiast over het product. Besteld en verbaasd over hoe super snel het binnen was. Eerste product besteld om eigen ervaring te ontdekken, tweede product zit al in het winkelmandje en gaat een deze dagen besteld worden!
Annemarie Brand
100% aan te raden. Inmiddels al veel familie en collega's aan de ZO schoon gekregen. Ik ben zo enthousiast over het product dat ik al vaak de kadoverpakking gegeven heb om anderen ook fan te...100% aan te raden. Inmiddels al veel familie en collega's aan de ZO schoon gekregen. Ik ben zo enthousiast over het product dat ik al vaak de kadoverpakking gegeven heb om anderen ook fan te krijgen. Altijd gelukt!
Maria Bruning
Allereerst een leuke ontmoeting op CS Utrecht. Verder reizend al besloten dat ik ZO wil gaan schoonmaken. Geen spijt van, ik ben er blij mee!