Nadat onze spray-dweil, welke we goedkoop hadden gekocht in de supermarkt, veel te snel kapot was, hebben we, na wat informatie gezocht te hebben op internet, deze gekocht. Net vandaag in huis,...Nadat onze spray-dweil, welke we goedkoop hadden gekocht in de supermarkt, veel te snel kapot was, hebben we, na wat informatie gezocht te hebben op internet, deze gekocht. Net vandaag in huis, maar dit is een product waar ik vertrouwen in heb. De spray is krachtig en breed. Daardoor wordt het dweilen veel makkelijker zonder dat je veel kracht hoeft te gebruiken. Ze zeggen goedkoop is duurkoop. Het product is inderdaad meer dan twee keer dan de producten in de supermarkt. Maar die zijn binnen een paar maanden kapot.
Ton de Goeij
Alles wat je bestelt wordt volgens afspraak geleverd. De producten maken goed schoon en zijn handig in gebruik
Ilja
Super fijne producten. Het is een feestje om met deze producten schoon te maken, naast dat de spray flacons fijn werken is de geur fantastisch! Geen sopjes meer en super droge handen. Gewoon poetsen...Super fijne producten. Het is een feestje om met deze producten schoon te maken, naast dat de spray flacons fijn werken is de geur fantastisch! Geen sopjes meer en super droge handen. Gewoon poetsen en klaar!
den Hond
Goed verzorgd
Eurydice Hermans
Fantastische schoonmaakproducten. Ik heb de hele lijn en gebruik alles op dagelijkse basis. Keuken, alles en glas zijn de favoriete producten. Superschoon, makkelijk, goed voor het milieu en zuinig....Fantastische schoonmaakproducten. Ik heb de hele lijn en gebruik alles op dagelijkse basis. Keuken, alles en glas zijn de favoriete producten. Superschoon, makkelijk, goed voor het milieu en zuinig. Onlangs ook de dweilstok aangeschaft. Nog zo’n topper. Heel makkelijk in gebruik en maakt mijn laminaatvloer schoon en fris.
Jeanny Koster-Jilisen
Tevreden over de producten en snelle service. De ZO spuitflacons zijn ideaal en makkelijk navulbaar met de voorraadzakken. Ook ideaal dat iedere doek haar eigen functie heeft maar dus ook een...Tevreden over de producten en snelle service. De ZO spuitflacons zijn ideaal en makkelijk navulbaar met de voorraadzakken. Ook ideaal dat iedere doek haar eigen functie heeft maar dus ook een andere kleur!
Juanita Verbruggen
Hele fijne schoonmaak producten die ervoor zorgen dat niet alleen alles lekker schoon is en ruikt maar dat het schoonmaken ook ZO gepiept is en je tijd over houd voor leuke dingen. 😉
Gerdien Rouwenhorst-Kraassenberg
Heel goed 😊
R.
Super! Ik woon op kamers en deed bijna een jaar met 1 navulling. Het voelt zo fijn om iets goeds te doen voor de natuur, en dan is het ook nog eens helemaal niet zo duur!