ZO

J.H.S

Ik gebruik diverse producten (handzeep, reinigers, doeken) en ben er heel blij mee! De (groene thee)handzeep wordt het meest gebruikt hier in huis; heel zacht voor de handen, zuinig in gebruik en... Ik gebruik diverse producten (handzeep, reinigers, doeken) en ben er heel blij mee! De (groene thee)handzeep wordt het meest gebruikt hier in huis; heel zacht voor de handen, zuinig in gebruik en heerlijke geur! En als er iets mis gaat; dan wordt je zeer vriendelijk te woord gestaan en wordt het snel en goed weer opgelost. Ik heb jullie producten aan al verschillende mensen aangeraden! Leuk dat jullie ook nieuwe producten blijven ontwikkelen!

M. Dekker

Super fijne producten die heerlijk ruiken en ook goed schoonmaken. Heel blij mee!

Veerle

Zalig werken met vloer schoon, zelfs mijn dochters nemen dit nu ter hand!! Eentje maakte er zelfs voor haar vriendin een soort van vetkoopsspotje van omdat het zo easy is... extra bestellingen... Zalig werken met vloer schoon, zelfs mijn dochters nemen dit nu ter hand!! Eentje maakte er zelfs voor haar vriendin een soort van vetkoopsspotje van omdat het zo easy is... extra bestellingen zullen volgen :)

Yolanda

Een fijn bedrijf. Goed bereikbaar, korte lijnen, gewoon even appen of mailen als het nodig is. Antwoord krijg je altijd.

J. Verschuur

Super fijne producten, maakt goed en makkelijk schoon en ruikt ook nog eens heerlijk! Levering ook vlot.

Hanny De Jong-van Oorschot

Top product! ZoSchoon keuken laat m’n inductieplaat elke dag na het koken ZO mooi shinen!

Linda te Kulve

Super fijne spullen om mee schoon te maken

Henriët

Super producten!

Nicoline

Op aanraden van mijn zus heb ik producten van ZO aangeschaft, zij was zo enthousiast dat ik het graag eens wilde proberen! En….het bevalt me super! Vooral de dweilstok is favoriet! De vloer lekker... Op aanraden van mijn zus heb ik producten van ZO aangeschaft, zij was zo enthousiast dat ik het graag eens wilde proberen! En….het bevalt me super! Vooral de dweilstok is favoriet! De vloer lekker schoonhouden is zoveel makkelijker geworden dan met mijn ‘oude’ dweil! Ook onze kleine glas-in-lood-raampjes schoonmaken is veel makkelijker geworden met de glasreiniger! Ik wil nooit meer anders….schoonmaken is een feestje geworden!

Kirstie

Geweldig bedrijf