Mooi bedrijf die snel levert. Goede producten en alles is duurzaam
Andrea Scheidegger
Goed en makkelijk te gebruiken
Sneekes-Borst
Top! Ruikt lekker, maakt snel en brandschoon, mooie flessen en duurzaam ook nog.
Poul
Prima producten. Net de nieuwe Zovloer schoon in gebruik genomen. Super apparaat, gemakkelijk in gebruik en goed schoon
Ilana
Ik gebruik ZO al een paar jaar en ben heel tevreden mee. Beetje bij beetje aan het "overstappen". Ben eerst met keuken schoon begonnen, dan naar alles schoon "over gestapt", dan handen schoon en nu...Ik gebruik ZO al een paar jaar en ben heel tevreden mee. Beetje bij beetje aan het "overstappen". Ben eerst met keuken schoon begonnen, dan naar alles schoon "over gestapt", dan handen schoon en nu sanitair schoon. En nu even wachten tot dat het tijd is om mijn dweil te vervangen, en dan kan ik naar vloer schoon overstappen.
Jolanda
ZO heeft een goed product/concept. Logisch en duidelijk in gebruik. Prima service
Lenneke Fincke
Communicatie is goed. Levering is goed. Fijne producten met lekkere geuren. Principe met hervulbare mooie flesjes is goed
Sandra
Superservice en een heel fijn lekker ruikend schoonmaakmiddel.
Gea Bosch/AnantA
Altijd is alles keurig verzorgd. Op alle fronten besparend, financieel en milieu, chapeau! Glasreiniger werkt fantastisch mijn hulp krijgt eindelijk alle spiegels streeploos glanzend zonder veel...Altijd is alles keurig verzorgd. Op alle fronten besparend, financieel en milieu, chapeau! Glasreiniger werkt fantastisch mijn hulp krijgt eindelijk alle spiegels streeploos glanzend zonder veel poetswerk! Dank🙏😍
Sylvia
Ik gebruikte al verschillende producten van Zo. Nu ook de nieuwe vloerwisser; wat een gemak. Ik al voortaan vaker de vloer schoonmaken omdat je niet eerst een emmer moet vullen en knoeien met...Ik gebruikte al verschillende producten van Zo. Nu ook de nieuwe vloerwisser; wat een gemak. Ik al voortaan vaker de vloer schoonmaken omdat je niet eerst een emmer moet vullen en knoeien met water. De vloer is nu sneller droog. Ook de microvezelpad is gemakkelijk uit te spoelen.