Geweldig, spuiten, even laten inwerken, doekje erover en mn inductieplaat is weer als nieuw.
Erwin Krol
Schoonmaken is nog nooit ZO leuk geweest! We hebben het hele startpakket aangeschaft. Handzeep met groene thee geur. Glas schoon alles schoon sanitair schoon en keukenschoon en afwas schoon. Het...Schoonmaken is nog nooit ZO leuk geweest! We hebben het hele startpakket aangeschaft. Handzeep met groene thee geur. Glas schoon alles schoon sanitair schoon en keukenschoon en afwas schoon. Het blinkt als nooit tevoren. En duurzaam ZO ZO! Daar worden we ZO blij van!
Grietje Reinders
Geweldig, alle producten Heerlijke subtiele geur.
Marjolein
Fijne schoonmaakmiddelen met subtiele geur. Snelle verzending en goede producten.
Kayleigh
Perfect
Alie
Fijne snelle service en goed voor milieu
Monique van Oijen
Maakt prima schoon!
Sandhia de Boer-Rampersad
Fijne producten, ruiken heerlijk. We hadden 2 handzeep pompjes die regelmatig vast zaten. Zojuist de winkel in Utrecht binnengestapt en zonder gedoe twee nieuwe pompjes mee gekregen!.
Vera Hoskam
Mooie producten, die goed schoonmaken, lekker ruiken en duurzaam zijn.
MvA
De afwas en allesreiniger gekocht. Super fijne producten. Maken goed schoon en ruiken lekker. Blij mee. Bestelling werd op tijd geleverd en was netjes verpakt.