ZO

Diny

Super snel, goed spul geleverd

Margo Heine Slezak

Heel erg goed

Verdonck Sofie

Snelle levering...
super team want pakket was gestolen en heb een nieuw ontvangen

Jet

Super fijn en snel geholpen ✅

Hanny

Heerlijk spul om mee te werken, het afwas middel is ideaal om even vlug tussendoor iets af te wassen(gewoon met koud water) de handzeep ook geweldig alle geuren.

SPOT ON | Professional Organizing

Ik hou toch ZOOOOOOO van ZO

Elvira van der Bilt

Altijd snelle bezorging van heel fijne producten. Met zo schoon is het ook zo schoon! Alles ruikt fris. En werkt prima. Een spray en een doekje en je bent zo klaar. En alles natuurlijk! Geen last... Altijd snelle bezorging van heel fijne producten. Met zo schoon is het ook zo schoon! Alles ruikt fris. En werkt prima. Een spray en een doekje en je bent zo klaar. En alles natuurlijk! Geen last van luchtwegen of irritaties aan handen.

M.E.C.Venems

De producten doen echt wat ze zeggen. Sprayen en schoonmaken.

Michelle ketelaar

Top bedrijf. Snel verzonden. Netjes verpakt. Fijne dozen waar het in verzonden word die je kan hergebruiken. Zowel voor iets te verzenden of voor kleine spulletjes in op te slaan thuis. Ik heb... Top bedrijf. Snel verzonden. Netjes verpakt. Fijne dozen waar het in verzonden word die je kan hergebruiken. Zowel voor iets te verzenden of voor kleine spulletjes in op te slaan thuis. Ik heb alle producten en vind ze zeer fijn. Ik vind de fles fijn. En uitstraling ervan ook. Ik gebruik het al zo lang en de flesjes zijn nog nooit kapot gegaan. Ideaal.