Heerlijk schoonmaken / schoonhouden zonder water. Snel en gemakkelijk.
Ria van den Berg
Nog niet veel ervaring, vakantie, maar levering ging prima.
Elisabeth
Goed product. Ik heb de dweil
Joke
Muf
L.van Walsum
Sinds kort gebruik ik ZO schoonmaakproducten voor badkamer, keuken, glas en de vloer. Over de producten voor badkamer, keuken en glas ben ik tevreden. Makkelijk in gebruik, mooie sprayflessen en een...Sinds kort gebruik ik ZO schoonmaakproducten voor badkamer, keuken, glas en de vloer. Over de producten voor badkamer, keuken en glas ben ik tevreden. Makkelijk in gebruik, mooie sprayflessen en een lekkere geur. Het gebruik van de sprayvloerwisser icm het schoonmaakmiddel ZO voor vloeren bevalt minder. Iedere keer als ik de houten vloer heb schoongemaakt, blijft er iets van het schoonmaakmiddel achter, waardoor er een knerpend geluid onstaat als je er met schoenen op loopt die een rubberen zool hebben. Ik heb heel matig gesprayd. Zelfs nog minder dan aangegeven.
Ilse Flipsen
Het verhuis pakket besteld. Top producten! Nog niet alles getest, maar naar jaren op mijn knieën dweilen is dit verleden tijd. Wat een top ding is dat! Ik zou het iedereen aanraden 😊
Willy Kok
Heb het proefpakket ontvangen en ben uiterst tevreden, keuken en stenen aanrechtblad glanzen als nooit tevoren.
Wilma
Ik ben tevreden en het ruikt lekker
Willy Fastenau
Fantastisch
Emma
Ik ben heel erg blij met mijn producten van ZO. Alle producten ruiken heerlijk en dankzij de spuitflessen is even iets schoonmaken super makkelijk!