ZO

Liesbeth

Behalve dat het mooie producten zijn, is de service ook persoonlijk

Caitlin Kleiman

Hele fijne producten met een goede missie. Schoonmaakmiddelen laten geen strepen of plakkerig laagje achter en ruiken heerlijk. Ik doe er, ook bij dagelijks gebruik, echt heel erg lang mee. Mijn... Hele fijne producten met een goede missie. Schoonmaakmiddelen laten geen strepen of plakkerig laagje achter en ruiken heerlijk. Ik doe er, ook bij dagelijks gebruik, echt heel erg lang mee. Mijn kleine kinderen willen elke avond gráág helpen met schoonmaken, want de tafel en pannen sprayen is erg leuk. Levering altijd snel en keurig.

Erna Godwaldt

Super fijn bedrijf

PG De Lange

Graag laat ik weten dat ik erg blij ben met de fijne en milieuvriendelijke producten van ZO.
Maar wat ik net zo fantastisch vind is de ontzettend vriendelijke communicatie wanneer er iets is. Altijd een aardige mail en een supersnelle service, no problems!
Ik ben een grote fan :)
Dus véél complimenten voor dit bedrijf.

Alice Cuccu

Makkelijk, ruikt lekker, duurzaam, handig

Cynthia

ZO tevreden met ZO Schoon. Super snelle en fijne levering van bestelde producten. Producten ruiken heerlijk, werken fantastisch en maken schoonmaken ZOveel fijner. Naast alle voordelen staat het ook... ZO tevreden met ZO Schoon. Super snelle en fijne levering van bestelde producten. Producten ruiken heerlijk, werken fantastisch en maken schoonmaken ZOveel fijner. Naast alle voordelen staat het ook ZOveel mooier op je aanrecht/sanitair.

Marieke

Fijne producten die van hoge kwaliteit en duurzaam zijn. Daarnaast ook een super klantenservice!