Erg fijne producten, mooi qua design, prettig in gebruik, aangename geuren. Sympathieke en zeer uitgebreide reacties op mails.
F. Beekman
Zo fijn dit bedrijf! De producten doen hun werk en ik ben zo blij! Alles ruikt zo lekker!
Tineke Schinkel
Fijn product en prima service!
Ada Pasman
Prettig
Sven
Top! Fijne service met eerlijke en goede producten! Een aanwinst in elk opzicht.
Liesbeth Sandman
Heel goed!
Particulier
Goed produkt milieu bewust. Ik gebruik het iederedag
Jo
Suuuuper product , Zo blij ermee , Zo handig , Zo goed , Zo tevreden 😉
Miranda Jans
Super, niets is teveel. Altijd bereid om je vragen te beantwoorden en met je mee te denken. Spullen maken goed schoon, ruiken heerlijk en zijn ook nog eens goed voor het milieu. Win - win
Inge Oudshoorn
Ik gebruik het startpakket nu een jaar en ben heel tevreden. Je doet lang met de navulling en hebt per schoonmaak (sanitair, allesreiniger, glas, keuken) maar 1 fles in gebruik. Weinig afval dus. En...Ik gebruik het startpakket nu een jaar en ben heel tevreden. Je doet lang met de navulling en hebt per schoonmaak (sanitair, allesreiniger, glas, keuken) maar 1 fles in gebruik. Weinig afval dus. En het belangrijkste; alles wordt goed schoon met alleen natuurlijke stoffen. Ik was met name benieuwd naar de glasreiniger omdat ik daar een heel goede voor had voordat ik ZO ging gebruiken. Maar deze is prima, geen strepen en ook kalk op mijn glazen douchewand gaat er goed af. Het scheelt trouwens ook ruimte in je keukenkast want er staan maar 4 flessen in☺️.