ZO

Berthelle

Mooi initiatief, goede vormgeving, fijne producten!

An

Super goeie producten, mooi verpakt om overal zichtbaar te laten staan. De doekjes zijn super en het glas product is zelfs beter dan een professioneel merk dat ik ook in huis had. En het is dan ook... Super goeie producten, mooi verpakt om overal zichtbaar te laten staan. De doekjes zijn super en het glas product is zelfs beter dan een professioneel merk dat ik ook in huis had. En het is dan ook nog eens ecologisch !!!

Astrid Folkersma

Super snelle levering

Petra

Was sceptisch maar belooft wat er gezegd wordt

Carolien Smienk-Peek

De schoonmaakproducten van ZO zijn heel prettig in gebruik. Tijdens en na het koken gebruik ik heel vaak de ZO keuken schoon en voorkom ik dat het vuil aankoekt op mijn fornuis en aanrecht. Mijn... De schoonmaakproducten van ZO zijn heel prettig in gebruik. Tijdens en na het koken gebruik ik heel vaak de ZO keuken schoon en voorkom ik dat het vuil aankoekt op mijn fornuis en aanrecht. Mijn keuken is zo altijd schoon :-).

Miranda de Boer

Je kunt er terecht met al je vragen. Snelle levering. Fijne producten. Ruiken lekker fris en natuurlijk

Leonie Arends

Heel blij met Zo! Zooooo makkelijk schoonhouden! En zonder schadelijke stoffen :-)

P. Govers

Snel met leveren en makkelijk te gebruiken schoonmaakspullen

Zo schoon

Fijne producten die doen wat ze beloven.
Handig om de producten bij de hand te hebben en zo je huis eenvoudig schoon te houden!
Prettige geur

Linda

Handige schoonmaakspullen door de spuitflessen