Super , ik wil niks anders meer! Voor een niet huisvrouw als ik , ideaal, geen gedoe met een emmer sop, een doek en de fles , en gaan, je maakt veel sneller iets schoon en het houdt gemakkelijk bij...Super , ik wil niks anders meer! Voor een niet huisvrouw als ik , ideaal, geen gedoe met een emmer sop, een doek en de fles , en gaan, je maakt veel sneller iets schoon en het houdt gemakkelijk bij . Op kleur , met bij passend doekje , geur is lekker. Niet te overheersend . Ben er heel blij mee
Helga Schurer
Heel goed
Lizzy Bouwman
Helemaal gelukkig!
Nel den Hond
Bevalt goed
Merel den Heijer
Goede producten doen wat het moet doen!
Danischa Bril
Ontzettend leuk concept met een heerlijke geur! Ik vind het belangrijk om met schoonmaakmiddel te werken wat niet schadelijk is vanwege onze lieve viervoeter. En het scheelt veel sleepwerk en...Ontzettend leuk concept met een heerlijke geur! Ik vind het belangrijk om met schoonmaakmiddel te werken wat niet schadelijk is vanwege onze lieve viervoeter. En het scheelt veel sleepwerk en het ziet er gezellig uit in huis. Ik ben fan!
Lisa van den Elzen
Prettig en doet zijn werk!
pedicure Janette
Bianca Engels
Goede Service, fijne producten en Snelle levering.