Uiteindelijk...Ik word hier Zo blij van! Kreeg een proefpakket cadeau van het bedrijf dat onze keuken heeft geplaatst. Prettige doekjes en fijne spray flesjes. Ook de handzeep is heerlijk.
Uiteindelijk alle producten aangeschaft en ik pak het nu veel makkelijker om even ergens een doekje over te halen. Ik kan het netjes houden goed bijhouden, die iedere avond na het afruimen even 1 ding extra waardoor alles netjes blijft.
Er bleek een klein ding te ontbreken aan mijn bestelling. Via de whatsapp direct contact met het bedrijf en het was snel opgelost. Dag later had ik het product alsnog.
Ik raad het echt aan.
Caroline de Graaf- van Dorp
Super goed, werkt uitstekend en natuurlijk beter voor milieu
Anneke
Lekker makkelijk, bestellen website en service
P.L. Marcusse
Schoonmaken is ZO gepiept met deze producten. De geur is ZO goed! En het schoonmaak resultaat mag er ZO ontzettend zijn. Wij maken er net 2 weekjes mee schoon maar zijn ZO enorm tevreden. Ga ZO door...Schoonmaken is ZO gepiept met deze producten. De geur is ZO goed! En het schoonmaak resultaat mag er ZO ontzettend zijn. Wij maken er net 2 weekjes mee schoon maar zijn ZO enorm tevreden. Ga ZO door :-)
M.de Ruuter
Het schoonmaakststeem deed ik al jaren met een schoonmaakmiddel samen met water in een sprayflacon. Ik vind het systeem bij Zo prettig vanwege de kleine flacons voor verschillende...Het schoonmaakststeem deed ik al jaren met een schoonmaakmiddel samen met water in een sprayflacon. Ik vind het systeem bij Zo prettig vanwege de kleine flacons voor verschillende schoonmaakdoeleinden. Ook de nabestellingen. Ik ben er net mee begonnen en nu al te vreden.
Arts
Prima, snelle levering, mooie producten. De omslag naar deze schoonmaakmiddel ging snel....daaggggg emmertje sop,,,,
Ina
Snelle levering en fijn in gebruik
M van Rijs
Snel en netjes alles geregeld. Fijne producten en makkelijk in gebruik
Zo
Super bedrijf, vlug antwoord op je e-mail, en ze lossen het heel vlug op
Ingrid
Producten van Zo gebruik ik nu een aantal weken. Naast dat het materialen zijn die beter zijn voor het milieu (eerste overweging om het te gebruiken) merk ik dat het een prettiger schoonmaak ritme...Producten van Zo gebruik ik nu een aantal weken. Naast dat het materialen zijn die beter zijn voor het milieu (eerste overweging om het te gebruiken) merk ik dat het een prettiger schoonmaak ritme geeft. Klusjes krijgen een automatisch moment en kosten daardoor minder tijd/ energie. Ik ben blij.