Wat een leuke producten om te poetsen. (Mooie flesjes, kleuren doekjes) De geuren zijn heerlijk en niet te overheersend. Vooral de geur van zo sanitair schoon spreekt mij aan. Goede...Wat een leuke producten om te poetsen. (Mooie flesjes, kleuren doekjes) De geuren zijn heerlijk en niet te overheersend. Vooral de geur van zo sanitair schoon spreekt mij aan. Goede werking van de producten. Geen kalk meer te zien op mijn douchewanden. De zo keuken schoon werkt ontvettend en droogt ook streeploos op.
Hanneke
Snelle levering, goede communicatie en een lekker product (handen schoon kokos)
Miranda Jans
Ik gebruik alles van ZO. Ik heb de rest van mijn schoonmaakproducten weg gedaan, want de producten van ZO maken serieus goed schoon, zijn zuinig en milieuvriendelijk. Omdat de flessen er ook nog...Ik gebruik alles van ZO. Ik heb de rest van mijn schoonmaakproducten weg gedaan, want de producten van ZO maken serieus goed schoon, zijn zuinig en milieuvriendelijk. Omdat de flessen er ook nog eens erg mooi uitzien, heb ik ze ook gewoon in de bijbehorende houders in alle ruimtes van mijn huis staan. Ga ZO door!!
Mimi Leussink
Prima bedrijf met goede service.
Diana Nieuwenhuijs
Ik gebruik alles van ZO en ben heel erg enthousiast. Het werkt allemaal top, je bespaart er geld mee en het heel erg makkelikm in het gebruik.
Ilona
Heel tevreden over de schoonmaakproducten en ik raad het iedereen aan. Na een melding over de handdoeken kreeg ik meteen nieuwe toegestuurd. Hele fijne service en goed bereikbaar
Henriette c Tellegen
Prima bedrijf, toegankelijk en vriendelijk. Ik waardeer de belangstelling van hen voor het zo schoon mogelijk produceren en verpakken.
Annemieke
Fijne service, goede producten en een duurzaam alternatief voor reguliere schoonmaakmiddelen!