ZO

Yvonne van der Graaf

Mijn goed vertrouwen is in de war gebracht . . .

Marieke

Goede producten en snel geleverd

Ulla

Echt fantastisch product. Maakt goed schoon, ruikt heerlijk, is navulbaar en niet too much. Het is bovenal goed voor natuur dier en mens.

Yvonne

Levert optijd, netjes verpakt.

Ton de Boer

ZO is goed bezig met het milieu en de klant. En de producten werken ZO goed dat ik het nogmaals hebt besteld. Dus ik wil zeggen, Vooral ZO doorgaan.

Garreldien

Sinds anderhalf jaar ben ik volledig overgestapt op de producten van Zo. Wij zijn veganist en zeer begaan met het milieu, maar willen ook niet al te veel betalen en niet heel veel extra werk hebben.... Sinds anderhalf jaar ben ik volledig overgestapt op de producten van Zo. Wij zijn veganist en zeer begaan met het milieu, maar willen ook niet al te veel betalen en niet heel veel extra werk hebben. Toen heb ik Zo ontdekt en vanaf die tijd is ons leven veel makkelijker, milieu vriendelijker en frisser geworden. Het huis wordt ermee schoongemaakt, we wassen er de spullen mee af die niet in de vaatwasser kunnen en de handen worden ermee gewassen. De producten worden snel en netjes afgeleverd in kartonnen dozen. Er komt geen plastic aan te pas. In diezelfde dozen kun je weer de lege verpakkingen terugsturen voor hergebruik. Fantastisch! Als ons huis is schoongemaakt met Zo, ruikt het heerlijk! Als we bezoek krijgen en ik de wc weer even heb schoongemaakt, krijg ik vaak een opmerking dat de wc zo lekker ruikt. Alles glimt je ook tegemoet en dat voelt zo fijn. HET IS WEINIG WERK MET GROOT RESULTAAT EN DAT IS WAAR JE VOOR GAAT.

Kim Rust

Super tevreden met Zo!
Super tevreden met Zo!
De eerste millieuvriendelijke schoonmaak producten die echt werken. Ik gebruik de keuken reiniger en de afwas spray dagelijks. Evenals de handzeep. Onlangs extra foamers aangeschaft om ZO bij elke wasbak in huis te kunnen zetten.
De glasreiniger is echt magisch!

J. de Jong

De service is ZO 👍👍 Bij mij bestelling van het proefpakket had ik over het hoofd gezien dat ik een geur kon kiezen. Gemaild en alsnog de geur van mijn keuze gekregen. Fijn mailcontact ook gehad,... De service is ZO 👍👍 Bij mij bestelling van het proefpakket had ik over het hoofd gezien dat ik een geur kon kiezen. Gemaild en alsnog de geur van mijn keuze gekregen. Fijn mailcontact ook gehad, ook op wat vragen van mij.👍 Kokos en citrus zijn mijn voorkeuren.