Kwalitatief prima spuitflacons die niet alleen qua kleur corresponderen met doekjes. Het is ook te lezen op fles en dito doekjeslabel. Hier is dus ZÓ over nagedacht. De mengverhouding van de diverse...Kwalitatief prima spuitflacons die niet alleen qua kleur corresponderen met doekjes. Het is ook te lezen op fles en dito doekjeslabel. Hier is dus ZÓ over nagedacht. De mengverhouding van de diverse concentraten zorgt voor zuinig gebruik maar maakt prima schoon en ruikt in alle gevallen lekker fris. Doekjes bijtijds wassen is mogelijk de enige valkuil die bij met name SANITAIR SCHOON op de loer ligt. Maar we zijn ZÓ tevreden! Ook de onlangs uitgebrachte vloerwisser werkt in combinatie met slim bedienbaar pompje in handvat geweldig. Een aanrader voor iedereen met (in ons geval Formido marmoleum) vloer. Alles maakt een doordacht en kwalitatief goed uitgevoerde indruk, ruikt lekker en ziet er nogeens goed uit ook. Fans voor het leven? Waarom niet!
groet, Peter
Britt
Schoonmaak producten werken ontzettend goed. Maak mijn hele huis alleen nog maar schoon met ZO. Laatst een theedoek besteld, na 1x wassen rafelde deze bij het haakje. Had binnen een dag een nieuwe...Schoonmaak producten werken ontzettend goed. Maak mijn hele huis alleen nog maar schoon met ZO. Laatst een theedoek besteld, na 1x wassen rafelde deze bij het haakje. Had binnen een dag een nieuwe toegestuurd gekregen. Top service!
Sonja
Ik met heel blij met de producten, gebruik ze ook allemaal. Waarom dan 4 sterren omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering en ik zou het heel fijn vinden als de handzeep pompjes wat...Ik met heel blij met de producten, gebruik ze ook allemaal. Waarom dan 4 sterren omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering en ik zou het heel fijn vinden als de handzeep pompjes wat groter zouden zijn. Vooral met 2 kids in huis wassen wij onze handen best vaak.
En misschien een punten systeem als je veel koopt dat je dan korting krijgt.
Karin Nagtzaam
Producten werken fantastisch !!! Streeploos, fijne geuren, en een nette opgeruimde keukenkast. Met alleen maar ZO,
manon kallenkoot
Perfect, duidelijk, snel en goed voor het milieu
Maria Helsloot
Super handig en mooi
H. vL
Werkt ZO prettig! In keuken en badkamer ideaal! Goed schoon met frisse geur! Het afwasmiddel is helaas niet sterk genoeg, zelfs bij simpel vaatje blijft het vettig.
Ronald
Prettige handzeep
Monique
Heel fijn spul en top service!
Maxine
Sinds kort gebruik ik Zo en ben verrast hoe makkelijk het schoonmaken is met Zo. Het is even wennen om het schoonhouden systeem in je op te slaan, maar het begint al aardig te wennen. De kranen...Sinds kort gebruik ik Zo en ben verrast hoe makkelijk het schoonmaken is met Zo. Het is even wennen om het schoonhouden systeem in je op te slaan, maar het begint al aardig te wennen. De kranen en de wasbakken glimmen elke dag en het kost niets meer aan tijd, na ons ochtend ritueel alles gelijk even spuiten met Zo en afnemen met het rose doekje, Zo klaar! De vloerwisser is makkelijk in gebruik en heeft ook tijd nodig om te wennen, ben tot nu toe heel tevreden met alles. Het zeeppopje is geweldig en zuinig in gebruik en ruikt heerlijk.