Ik ben zo blij dat ik dit heb gevonden. Niet meer "poetsen' maar alles is gewoon altijd schoon. Je houdt t iedere dag bij. Zoveel fijner dan 1 of 2 keer in de week uren bezig zijn Dit scheelt...Ik ben zo blij dat ik dit heb gevonden. Niet meer "poetsen' maar alles is gewoon altijd schoon. Je houdt t iedere dag bij. Zoveel fijner dan 1 of 2 keer in de week uren bezig zijn Dit scheelt echt veel. Makkelijk in gebruik, fijne doekjes, heerlijke geuren. Ik ben blij met zo!
Esther
Wat een fijn bedrijf! Goede klantenservice en bovenal fantastische producten. Makkelijk in gebruik, duurzaam en te koop in prachtige verpakkingen (die durf ik wel te laten slingeren in de woonkamer...Wat een fijn bedrijf! Goede klantenservice en bovenal fantastische producten. Makkelijk in gebruik, duurzaam en te koop in prachtige verpakkingen (die durf ik wel te laten slingeren in de woonkamer of op het aanrecht)! Zo, blij mee 😊
Johanna
Snelle reactie op mijn vraag
Tanja
Schoonmaken blijft ZO een plezier, mijn dochters en collega gebruiken het nu ook en leuk dat het met de fietskoerier wordt verstuurd.
Bart
Prima spray
Jacqueline van Doorn
Vriendelijke, prettige, goede, snelle, duidelijke communicatie. Doen wat ze zeggen en schrijven. Denken mee. Klantvriendelijk.
Louisa Goedhart
Duidelijke we site en snelle, nette levering. De producten zijn heerlijk om te gebruiken en de stijlvolle sprayflacon kun je gewoon in het zicht laten staan 🙂