Wat een topproducten zijn dit hee! Ik heb de afgelopen weken meer schoongemaakt dan in heel 2022 bij elkaar! 😅 Het ruikt lekker, is makkelijk te gebruiken en het effect is TOP (hoera voor de ZO...Wat een topproducten zijn dit hee! Ik heb de afgelopen weken meer schoongemaakt dan in heel 2022 bij elkaar! 😅 Het ruikt lekker, is makkelijk te gebruiken en het effect is TOP (hoera voor de ZO afwas foam, even in laten trekken en de aangebakken stukjes glijden ZO uit je ovenschaal. Love it!). Ik ben zo iemand die struggelt met de afwegingen van gemak vs. de hoeveelheid afval die je veroorzaakt met bijv. wegwerpdoekjes. Nou, dat probleem is met ZO opgelost! Even sprayen, vochtige doek eroverheen en klaar. En dan het kersje op de taart; de producten hebben een stijlvol verpakkingsdesign waardoor je de sprays gewoon in het zicht kan laten staan en dus ook vaker het spraytje er even bij pakt om iets snel schoon te maken. Tot slot: mijn bestelling werd supersnel verzonden in een mooie, degelijke verpakking. Voor mij is dit plaatje helemaal rond, ik ben fan!
Fredie
Ik gebruik het iedere dag. Ben er heel blij mee.
Paula
Heerlijk schoon en fris!
Harriët Labrie
Eerlijke, duurzame en mooi vormgegeven producten. Sterke communicatie en snelle levering
Janine van Cappelle-Verhulsdonck
Mooi en makkelijk maar of de optelsom (vervoer, verpakking) nu zo sustainable is?
Marja Petersen
Snelle levering.
Maxim Raymakers
Het is een leuk/goed bedrijf met een mooie concept en ze vertellen duidelijk hoe alles werk kwa schoonmaken en ook waar het voor dient.
Cathrienke
Een fijn bedrijf met passie .
Rene
Poetsen wordt ZOveel leuker en alles wordt ZOschoon. ZOnder ZO ZOu ons huis niet ZO fris ruiken.
Mariet Kusters
ZO blij met alle producten, geweldige verpakking en ruikt ook lekker en product doet wat t moet doen