Ben erg tevreden over de producten. Vooral de spuitflessen zijn erg handig. Ik gebruik de meeste producten dagelijks.
Monique de Greef
Heel fijn bedrijf
R.
ZO blij met de Alles Schoon en Sanitair reiniger! Het ruikt zelfs ZO lekker en natuurlijk dat onze huis-papegaaitjes eropaf komen!
ZO
Mijn ervaring met het bedrijf ZO is heel positief.Heerlijk geurende produkten die prima schoonmaken met geweldige microvezeldoekjes, waarvan ik bij mijn laatste bestelling vier van deze doekjes...Mijn ervaring met het bedrijf ZO is heel positief.Heerlijk geurende produkten die prima schoonmaken met geweldige microvezeldoekjes, waarvan ik bij mijn laatste bestelling vier van deze doekjes gratis bij mijn bestelling kreeg.
Niets dan lof. Zelfs in mijn vakantie gaan de spuitflessen mee, om mijn camper goed schoon te houden.
Petra rompelman
Super,een vraag gesteld meteen antw.nieuw pompje gevraagd geen probleem ze sturen er 1 op!
Ans Peters
Het werkt fantastisch, snel, makkelijk en efficiënt. Zonder emmer sop. Leuk, sproeien, swipen, klaar!
Ka
Snel verstuurd en netjes verpakt. Fijne schoonmaakmiddelen.
Carla Vellinga
Heel blij met de producten
Ceuninck
Goede service
Pascal
De service is net zo goed als het artikel. Goed, schoon en zonder verspilling!