Woonhuis, screen ,gekocht bij Joost in Den-Hoorn,,
Prima bedrijf, werken volgens afspraak
J. van Gestel
We zijn van het adviesgesprek tot de plaatsing van onze pergola zonnewering goed voorgelicht en begeleid. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en de montage is vakkundig uitgevoerd. We zijn erg...We zijn van het adviesgesprek tot de plaatsing van onze pergola zonnewering goed voorgelicht en begeleid. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en de montage is vakkundig uitgevoerd. We zijn erg tevreden met het eindresultaat.
Braam
Naar volle tevredenheid.
Th.M.Kappelhof
De contacten liepen via Joost Wonen en ook met jullie was het soepel communiceren wat afspraken betreft van inmeten tot uitvoering
Mw. C. Honkoop
Al jarenlang prima ervaringen! Ze leveren kwalitatief goede materialen (mijn ervaring gaat over horren, hordeuren, screen, zonnekap, etc. maar ook over het plaatsen/vervangen ervan) De service is...Al jarenlang prima ervaringen! Ze leveren kwalitatief goede materialen (mijn ervaring gaat over horren, hordeuren, screen, zonnekap, etc. maar ook over het plaatsen/vervangen ervan) De service is top, ik ben heel tevreden en kan dit bedrijf van harte aanbevelen.