Afgelopen winter heeft ZSM mijn 17 markiezen opnieuw van stof voorzien, alle slechte onderdelen van de houders vernieuwd, het besturingssysteem vervangen en begin mei '22 weer zorgvuldig geplaatst...Afgelopen winter heeft ZSM mijn 17 markiezen opnieuw van stof voorzien, alle slechte onderdelen van de houders vernieuwd, het besturingssysteem vervangen en begin mei '22 weer zorgvuldig geplaatst aan het pand en vanzelfsprekend grondig gecontroleerd of alles functioneert zoals het hoort. Fantastische service en alle contacten verliepen bijzonder prettig en correct. Chapeau !
E.L.Thorig
Zeer tevreden met de screen
Lambregts
Wij hebben screens en een tuinkamer bij ZSM gekocht. Het advies in de showroom was goed, daarna werd op het adres een schouw gedaan en werd ingemeten. Vervolgens werd alles geplaatst. Plaatsing...Wij hebben screens en een tuinkamer bij ZSM gekocht. Het advies in de showroom was goed, daarna werd op het adres een schouw gedaan en werd ingemeten. Vervolgens werd alles geplaatst. Plaatsing werd uitgevoerd door zeer vriendelijke en vakbekwame mensen. Niets dan lof voor ZSM!
lieneke hansum
Overkapping , rol luik en markies gekocht bij deze toppers, zeer te vreden over aankopen .
J de Visser
Zeer goed goede Servise en de personen zijn vriendelijk en eerlijk
Diana van der Hee
We hebben in 2020 een nieuw zonnescherm gekocht en laten monteren. Zowel vooraf als nadien prettig contact en prima service. Superblijk met ons zonnescherm
de jong
Toen onze zonnescherm op het balkon na 2 jaar door storm werd beschadigd werd het kosteloos gerepareerd dat is nog eens service
Rita Verboom
In de loop der jaren bij twee woningen zonneschermen, screens en hordeuren laten plaatsen. We zijn heel erg tevreden met, ook met de service.
Trudy van der Kaag
Wij hebben screens laten monteren door ZSM en hebben niets dan lof over de aanvraag, offerte en perfecte uitvoering door zeer vriendelijk en vakkundig personeel
Robert van Felius
Goede service, nette montage en een mooi eindproduct. Doen wat ze beloven ook in aftersales.