Vanaf moment van 1e contact tot en met levering en plaatsing van de zonneschermen tip top👍 Zou niet weten wat hier beter zou kunnen. Een dik tevreden klant. Ga vooral door op deze weg !!
Lies
Mooi bedrijf met mooie producten en top personeel!
Erik BouwFactor
We hebben een prima rolluik gekocht. Erg tevreden over de montage en de service. Tevens erg vriendelijk.
Wetering
Top bedrijf
Bart Baaten
2 screens voor onze lichtkoepels Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend Bekwame vriendelijke monteur Meer dan tevreden, aanbevolen binnen onze familie/kenissenkring
A. den Braven
We hebben een zeer prettige ervaring met dit bedrijf. We zijn bij onze keuze goed geholpen. Alles is naar tevredenheid gemonteerd. Vriendelijke mensen.
Arie de Heer
Wordt netjes geholpen en goede servises
E.Leferink
Reeds vele jaren (al 17 jaar) klant bij dit bedrijf, alles top verzorgd, zowel screens, rolluiken, maar ook plissé horren, perfect geïnstalleerd en geleverd. Ook over de nazorg als er een hor kapot...Reeds vele jaren (al 17 jaar) klant bij dit bedrijf, alles top verzorgd, zowel screens, rolluiken, maar ook plissé horren, perfect geïnstalleerd en geleverd. Ook over de nazorg als er een hor kapot was, zeer tevreden.