Mijn ervaring met Hiske en Ancis was heel goed. Deze dames zijn zeer professioneel en zakelijk goed op de hoogte van alle wetten en regels, maar een bezoek aan hun voelde nooit kil of zakelijk, maar...Mijn ervaring met Hiske en Ancis was heel goed. Deze dames zijn zeer professioneel en zakelijk goed op de hoogte van alle wetten en regels, maar een bezoek aan hun voelde nooit kil of zakelijk, maar warm en vertrouwd. Ook heel bijzonder dat zij de kinderen in 1 gesprek goed kunnen polsen en aanvoelen. Ik zou hun aan iedereen in een vergelijkbare situatie aanraden.
Pim en Annelies
Hiske en Ancis hebben ons op een prettige wijze bijgestaan bij het regelen van de scheiding. Bij elke stap geven zij een duidelijk uitleg over de mogelijkheden die er zijn.
Michiel Dekker
Is uitstekend bevallen!
Marieke Wisgerhof
Hele fijne begeleiding.
Lindsey Stoop
Heel fijn, rustige meedenkende dames. Denken mee vanuit de kinderen en helpen waar ze kunnen.
Erik Verkerk
Het team heeft ons goed bijgestaan in het proces van de scheiding. Een luisterend oor, oog hebben voor de situatie waarin maatwerk geleverd wordt. Uiteindelijk erg tevreden met het geleverde...Het team heeft ons goed bijgestaan in het proces van de scheiding. Een luisterend oor, oog hebben voor de situatie waarin maatwerk geleverd wordt. Uiteindelijk erg tevreden met het geleverde resultaat. Ons ontzorgd met de administratieve last en de afspraken die tijdens het gesprek gemaakt zijn vertaald naar een document.
Gertjan en Barbara
Wij konden snel terecht en werden goed voorgelicht over de mogelijkheden. Het contact verliep prima, makkelijk bereikbaar en er werd snel gereageerd. Uiteindelijk zijn wij niet gescheiden,...Wij konden snel terecht en werden goed voorgelicht over de mogelijkheden. Het contact verliep prima, makkelijk bereikbaar en er werd snel gereageerd. Uiteindelijk zijn wij niet gescheiden, maar mocht je een goed adres willen om de stap te maken, is dit het juiste adres.
Dick de jong
Vriendelijke dames en ze komen met dingen waar jezelf nooit aan zou denken.