Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en dienstverlening; afspraken zijn correct nagekomen. Spreekt ons zeer aan dat je bij aankoop, verwerking order, levering, montage en afronding en...Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en dienstverlening; afspraken zijn correct nagekomen. Spreekt ons zeer aan dat je bij aankoop, verwerking order, levering, montage en afronding en eventueel “nazorg” met één instantie te maken hebt.
Haas
Wij zijn erg tevreden. Na 3 0ffertes aangevraagd te hebben kwam zwaluw op de beste prijs uit. Mooi resultaat geworden.
Smit
Erg tevreden.
Millecaen
Ik kan weer veilig douchen, enorm bedankt jongens!
Meier
In verband met mijn gezondheid kon ik niet meer in het bad stappen. Gelukkig kon zwaluw mij snel helpen. Erg blij met delage instap.
Fam. Visser
Wij hebben ons bad laten aanpassen naar een instapbad. Netjes gedaan
van Dijk
Wij hebben onze douche vandaag voor het eerst in gebruik genomen. Wij zijn tevreden.
J. Kokx
Toch de goedkoopste partij in de markt na veel vergelijk. Erg tevreden met het resultaat
Visser
Erg fijn bedrijf
Brugmans
Ergmooi geworden. We kunnen nu langer thuis blijven wonen, dat is erg prettig.