Geweldige samen werking met Ronald en Bert gehad .Badkamer keurig afgeleverd zijn wel blij met het resultaat. Geweldige gozers.
Edwin Vervoort
Was betijds hier, goede uitleg van de materialen die gebruikt worden en dat die in eigen beheer gemaakt worden.
Nico Koek
Het heeft even geduurd voor ik antwoordde, ik was nog op zoek naar de loftrompet. Die is nodig om een review te schrijven over de bezoeken van Nick. Bij de ontmoetingen met Nick bleek hij een...Het heeft even geduurd voor ik antwoordde, ik was nog op zoek naar de loftrompet. Die is nodig om een review te schrijven over de bezoeken van Nick. Bij de ontmoetingen met Nick bleek hij een bijzonder plezierig persoon, hartelijk, meedenkend, humorvol, betrokken en deskundig. Hij is en blijft ten alle tijden welkom, al was het maar om een kopje koffie te komen drinken. Wij denken met veel plezier terug aan zijn bezoeken en zijn meer dan tevreden over zijn adviezen en de uitwerking daarvan. Een dike en zeer welverdiende 10 dus!
Jan Adolf
Open offerteaanvraag
Johan Hoyberghs
Degelijk professioneel en klantgericht
Hauke Bos
👍
Cor Groenewold
Goede informatieve informatie, helaas te duur voor onze portemonnee.