Leuke spullen

Oudshoorn

Mijn ervaring met de zwartwitshop is positief. Ik had een bestelling gedaan via webshop en me bedacht. Telefonisch contact gehad met hen. Makkelijk bereikbaar, klantvriendelijk. Mijn bestelling werd... Mijn ervaring met de zwartwitshop is positief. Ik had een bestelling gedaan via webshop en me bedacht. Telefonisch contact gehad met hen. Makkelijk bereikbaar, klantvriendelijk. Mijn bestelling werd telefonisch aangepast. Kreeg goede informatie over mijn bestelling.

Sterke punten zijn, bereikbaarheid, klantvriendelijk, snelle levering.

Heb geen verbeterpunt. Ben erg tevreden.

Hilde

Snel, duidelijke communicatie en mooie en aparte spullen.

Snel en efficiënt. Mooie spullen.

Mimi

Leuke, aparte producten!

Snelle verzending

Niet van toepassing

Super geregeld. Afspraken nagekomen. Snelle levering en een leuk berichtje in de doos bij ontvangst.

Leuk berichtje bij ontvangst in doos

Karla Jansen

Leuke Shop , ik wordt daar heel hebberig van. Veel teveel leuke dingen! Heb me ingehouden en met zorg besteld. Ook met veel zorg is mijn bestelling geleverd. Heel goed ingepakt. Ook een snelle... Leuke Shop , ik wordt daar heel hebberig van. Veel teveel leuke dingen! Heb me ingehouden en met zorg besteld. Ook met veel zorg is mijn bestelling geleverd. Heel goed ingepakt. Ook een snelle levering, heel fijn!!

Snelle levering en bestelling met zorg ingepakt!

Producten zijn mooi.
Niet altijd telefonische bereikbaar, en niet altijd word je terug gebeld.
Producten zijn mooi.
Niet altijd telefonische bereikbaar, en niet altijd word je terug gebeld.
Dat voor een hoog bedrag (€ 70,00) moet bestellen, voor dat er geen verzendkosten word berekend.
Groot nadeel vind ik dat je de retour zending (€ 6,95) zelf moet betalen, je krijgt spijt als je een verkeerde maat heb besteld,
en hierdoor de producten veel duurder worden.

Mooie producten.
De communicatie is goed via de mail.

Verzendkosten vanaf € 30,00 gratis.
En retour verzending moet gratis zijn

Reactie ZwartWitShop.nl:

Bedankt voor uw review, jammer dat u niet helemaal tevreden bent.
Bedankt voor uw review, jammer dat u niet helemaal tevreden bent.
Ons doel is om iedereen terug te bellen, soms volgt er e-mail contact en bellen wij niet terug. Mocht dit in uw geval niet zo zijn geweest, onze excuses.
Over ons retourbeleid, deze is te vinden op onze site. Bij omruiling betalen wij wel de verzendkosten naar de klant en bij een defect betalen wij alle verzendkosten.
Verder zullen we uw tips in overweging nemen.
Met vriendelijke groet, Team ZwartWitShop

Mevr. Kuenen

Aanrader!!!! Voor het eerst geshopt bijZwart Witshop. Aparte items, overzichtelijke site, snelle levering en zorgvuldig ingepakt. Leuk het verrassingszakje, deed mij denken aan vroeger!
Aanrader!!!!
Mevr. Kuenen
Den Helder

Heel goed en vlot bezorgd

Mirte&Co

Leuke winkel, snelle levering, mooie producten