Video Reviews

Ronny Gyles

Goede ervaring

Snelle levering, goede kwaliteit en sterke prijzen

Smeekbeden om recenties... . Beter zou zijn het aantal verkochte stuks te vermelden als waardemeter. Als er slechte ervaringen zijn dan verschijnen die wel vanzelf in de opmerkingen.

Dany De Roover

Overzichtelijke website met voldoende info.
Wielen zeer gemakkelijk te monteren.

Duidelijke uitleg over de producten
Snelle levering.

Vind het goed zo.

Gaetan

Ik was op zoek naar nieuwe wielen voor mijn parasolvoet. De huidige waren kapot (begonnen te "vervellen") dus ik zocht iets sterkere wielen die meer gewicht aankunnen. Op deze website ze gevonden... Ik was op zoek naar nieuwe wielen voor mijn parasolvoet. De huidige waren kapot (begonnen te "vervellen") dus ik zocht iets sterkere wielen die meer gewicht aankunnen. Op deze website ze gevonden aan een betaalbare prijs. Ik had nog enkele vragen voor ik ze wou bestellen en ze waren heel snel in het beantwoorden van deze vragen.

Snelle reactie bij vragen, groot aanbod.

Reactie Zwenkwielen.net:

Fijn om te lezen dat het allemaal goed is gekomen met uw parasolvoet. Mochten er nog vragen ontstaan in de toekomst dan horen we die graag.

vantyghem lena

Heel vlotte levering en prima kwaliteit

snelheid

Gerard Boelaars

Topbedrijf. Door uw advies en later mailcontact de juiste wieltjes ontvangen

Klantvriendelijk en servicegericht, grote sortering

Wiecher Jan van der Werf

Zeer goede ervaring. Diverse keren zwenkwieltje aangeschaft. Altijd correct afgeleverd.

Ruime keuze. Goede kwaliteit. Goede Prijs-kwaliteit. Snelle levering.

Niet van toepassing

Reactie Zwenkwielen.net:

Bedankt voor uw review en herhaaldelijke vertrouwen. Fijn om te horen dat alles nog steeds naar wens is.

Stabel

Een aanrader om met deze firma te werken!

Correcte leveringen

Doe zo verder

Reactie Zwenkwielen.net:

Bedankt voor grote compliment. Als er nog vragen ontstaan in toekomst, stel ze dan gerust aan ons.

wim penninck

Hierbij geef ik alle punten voor dit bedrijf ondanks dat er een fout zat in de levering . ik stuurde een email naar het bedrijf om te melden dat er een ijzeren zwenkwiel tussen de rvs zwenkwielen... Hierbij geef ik alle punten voor dit bedrijf ondanks dat er een fout zat in de levering . ik stuurde een email naar het bedrijf om te melden dat er een ijzeren zwenkwiel tussen de rvs zwenkwielen zat . onmiddellijk kreeg ik een email terug met excuses en dat het juiste wiel al was opgestuurd . 2 dagen later is het rvs wiel geleverd .
zo moet dat gaan . iedereen kan een fout maken , maar het zijn de goede bedrijven die de fout toegeven en onmiddellijk rechtzetten met het juiste artikel op te sturen . top !

bedrijf die correct werkt .

Reactie Zwenkwielen.net:

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat het allemaal snel goed is gekomen. Mochten er nog vragen ontstaan of als er behoefte is aan advies dan horen we het graag.

asasa

Geen commentaar

zie boven

geen idee

Marco de Boer

Zeer goede service Goed materiaal Het

Mooie website Goed duidelijk al het materiaal en omschrijving