annet's zorg aan huis

Altijd antwoord op vragen en zeer goede info over het zzp zijn

Social My Work

Zeer professioneel; actueel, toegankelijk

Libel thuisbegeleiding

Handig KMS en actuele info voor zzpers in de zorg

Ankewalravencoaching

Ik vind het super fijn dat jullie er zijn en ik aangesloten ben bij jullie, heldere mails en informatie. Wat ik soms lastig vind is dat het inlog systeem voor mij niet zo makkelijk te openen is, ook... Ik vind het super fijn dat jullie er zijn en ik aangesloten ben bij jullie, heldere mails en informatie. Wat ik soms lastig vind is dat het inlog systeem voor mij niet zo makkelijk te openen is, ook de filmpjes kan ik zowel op mijn appel telefoon, lenovo laptop niet openen/ bekijken. Dit is nog steeds een raadsel voor mij. Mogelijk komt het door een website programmering bij jullie, of het heeft te maken met mijn apparaten :).

psychosociaal hulpverlener

Goede info, en adviezen

ZorgZus

Lex deelt goede informatie

Operatie assistent Jan-Willem Bruins.

Heel fijn dat er duidelijke informatie aanwezig is, mails met vragen worden heel snel en duidelijk beantwoord. Zeker in deze onrustige tijd, waarin het zzp werken erg moeilijk wordt gemaakt, is dit... Heel fijn dat er duidelijke informatie aanwezig is, mails met vragen worden heel snel en duidelijk beantwoord. Zeker in deze onrustige tijd, waarin het zzp werken erg moeilijk wordt gemaakt, is dit een hele fijne organisatie om de juiste informatie te verkrijgen.

verpleegkundige MHG

Heel fijn om direct van de laatste ontwikkelingen in de zorg op het gebied van ondernemerschap de hoogte gebracht te worden.

Maxi Cares

Perfect, verstrekken goede info.